Advies op maat

Bent u toe aan een nieuw interieur maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Gulden Interieur is gespecialiseerd in advies op maat. Een grote lege ruimte kan intimiderend zijn, welke kleuren passen goed bij elkaar? Hoe groot zou de bank moeten zijn? Misschien heeft u een raam met een afwijkende maat of vorm, welke zonwering zou daar geschikt voor zijn? Voor al deze en andere vragen bent u bij Gulden Interieur in goede handen. Het vormgeven van uw interieur, de daarbij komende keuzes inzichtelijk maken doormiddel van vakkundig onderbouwd advies, is ons vak.

Om uw interieur tot een succes te maken focussen wij ons op vier speerpunten: luisteren, kennis, communicatie en service. 

Gulden Interieur, voor persoonlijk interieur advies, merkmeubelen en inspiratie bent u welkom in onze showroom te Capelle aan den Ijssel.

luisterend oor

Elk interieur is maatwerk, daarom luisteren wij bij Gulden Interieur naar u. Wat zijn uw woonwensen? Wat zijn uw zakelijke wensen en mogelijkheden? Hoe zit u graag? Welke kleuren vindt u mooi? Hoeveel licht heeft u in huis? Heeft u bepaalde items die u graag in uw interieur wilt behouden? Of zijn er gebouw gebonden vereisten als looprichting en de functie van de betreffende ruimte. Deze en andere zaken nemen wij mee in ons advies op maat. Vanuit hier bouwen we samen met u een plan om uw interieur naadloos aan te laten sluiten op uw smaak, woonwensen en lifestyle.

Poltrona Frau is een hoog kwalitatief meubelmerk met allure. Gespecialiseerd in leren fauteuils, banken en eetkamerstoelen. Gulden Interieur.

Kennis

Gulden Interieur hecht veel waarde aan vakkennis. Onze adviseurs zijn dagelijks bezig met de laatste trends en materiaalontwikkelingen op gebied van vorm, kleur, uitstraling, techniek en structuur. Het bezoeken van vakbeurzen of het volgen van scholing is dan ook aan de orde van de dag. Maar onze grootste kracht zit hem in het zeer nauwe contact met een solide en breed netwerk aan meubel makers, techneuten en top design merken waarmee Gulden Interieur nauw samenwerkt. Of het om meubelen, verlichting, keukens, kasten of vloerbekleding gaat, ieder merk heeft vaak zijn eigen specialiteit en ontwikkeld zich hier verder in. Hierdoor is onze kennis hoog en de service goed.

Communicatie

Niemand houdt van kleine lettertjes, daarom maakt Gulden Interieur van de kleine lettertjes, grote. Onze adviseurs vertellen u wat er kan, maar ook waar u rekening mee kan of moet houden en wat niet kan. Wanneer u vragen heeft over de levensduur van een meubel, de eigenschappen van een specifiek leder of de prijs wordt u goed geïnformeerd zodat u niet voor verassingen komt te staan en met plezier en zonder zorgen kan uitkijken naar uw nieuwe interieur.

Rolf Benz, Duitse meubelfabrikant. Design op top niveau, stijlvol, vernieuwend, internationale allure en zeer betrouwbaar. Gulden Interieur.

Service

Wanneer U bij gulden Interieur naar binnen stapt, bieden wij service vanaf uw eerste bezoek tot aan het moment dat uw interieur netjes geplaatst en afgemonteerd is. Uiteraard begeleiden wij u bij al uw vragen en adviseren wij u op het gebied van uw interieur, maar daar stopt

onze service niet. Wij bestellen voor u de gewenste meubelen en komen deze monteren wanneer uw volledige bestelling bij ons voor u klaar staat, op een moment wanneer het u uitkomt. Binnen ons team bevinden zich gecertificeerde monteurs die gespecialiseerd zijn in het plaatsen, monteren van alle systemen die we bij u adviseren. Indien we de expertise niet voldoende beheersen, of u wilt het zelf organiseren, kunnen we vanuit ons netwerk de juiste mensen voor u vinden

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek in onze showroom. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.