De lange zomeravonden komen er weer aan. Het tafelen met de familie, spelletjes spelen met het hele gezin dat alles voelt geweldig met de outdoor collectie YOKO van Rolf Benz. Deze totale outdoor collectie is in zijn geheel te combineren met tafel, eetkamerstoelen en lounge meubelen. Zo bevat YOKO onder andere modulaire bank opstellingen waardoor deze aan uw buitenruimte kan worden aangepast. Van hoekbank tot récamier met een optionele mogelijkheid van integreerbare aflegbladen.
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Deze en de andere meubelen van Yoko vind u in onze showroom.

Duitse precisie lijdt tot duurzaamheid.

De outdoor collectie YOKO van Rolf Benz word net als haar andere meubelen in Zuid-Duitsland vervaardigd. Fabriek en organisatie sluiten hierdoor naadloos op elkaar aan. De collectie wordt met Duitse precisie gevolgd, voordat een meubel word verzonden naar haar eindbestemming. Van ontwerp tot de eindcontrole in eigen beheer, hierbij is de bewaking op kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

Materialen

De buitenruimte stelt andere eisen aan een stof dan de binnenruimte. De invloeden van de natuur spelen hierbij een grote rol. Zowel de stoffering als het binnenmateriaal van outdoor collectie bij Rolf Benz zijn bestendig tegen zon, water, zout en zand maar ook chloor en zonnebrand. Hierbij is rekening gehouden met de variatie aan buitenruimtes waar deze meubelen zouden kunnen staan. 
Maar hoogwaardig materiaal hoeft niet te betekenen dat het saaie stoffen zijn. In tegendeel, de collectie Yoko word aangeboden in een smaakvol pallet van verschillende materialen. De stoffen bestaan uit lichte zomer tinten waaronder blauw, groen en terracotta. Ook in de print beleeft u een inspirerende variatie. Alle mogelijkheden en materialen zijn in onze showroom te zien.

Rolf Benz, Yoko - Outdoor. Design op top niveau, stijlvol, vernieuwend, internationale allure en zeer betrouwbaar. Gulden Interieur.

U bent van harte welkom om de Outdoor collectie Yoko van Rolf Benz bij ons in de showroom te komen ervaren. Ook alle materiaal stalen zijn bij ons in de showroom te zien zodat u uw lounge set naar wens kan samenstellen. Langskomen op afspraak is ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.