Sunway, fabriceert luxe en moderne raamdecoratie. Laat u adviseren en inspireren in onze showroom te Capelle aan den Ijssel.

Sunway

Sunway® is in 1961 als jaloezieënfabriek in Spijkenisse opgericht. In twintig jaar groeide dit bedrijf uit tot een hoogwaardig merk voor zonwering met een geheel eigen collectie. 1981 was dan ook het jaar dat Sunway® zelfstandig onderdeel werd van het wereldwijde opererende bedrijf: Hunter Douglas. 
Met het zonnetje in huis en de vraag van de consument als leidraad blijft Sunway® met grote ambities en een gemotiveerd team werken aan prachtige producten.

Sunway, fabriceert luxe en moderne raamdecoratie. Laat u adviseren en inspireren in onze showroom te Capelle aan den Ijssel.

Het voortouw

Sunway® heeft vanaf het begin het voortouw genomen in product ontwikkelingen en vernieuwing. Dit is dan ook de kracht van het bedrijf. Continue vooruitgang door nieuwe vragen te zien als interessante uitdagingen ipv lastige vragen. 
Na een aantal jaar jaloezieën te hebben verkocht bracht Sunway® in 1965  als eerste het rolgordijn op de markt, gevolgd door het wel bekende vouwgordijn in 1987 en de houten en woodweave zonweringen in 1988. 

Innovatie

Die innovatie word geïnspireerd op een aantal belangrijke facetten binnen de branche van de zonwering. 

Ten eerste spelen zowel de markt als de vraag van de gebruiker altijd een leidende rol wanneer het gaat om productinnovatie. Zo is bijvoorbeeld het eerste kindveilige SmartCord® ontstaan. Ook heeft Sunway zich als bedrijf doorontwikkeld in het bieden van zonwering voor bijzondere raamtypes zoals ronde vormen of ramen die buiten handbereik geplaatst zijn. 

Ten tweede moeten de producten altijd een perfecte combinatie vormen tussen functionaliteit en esthetiek. Enerzijds dient raamdecoratie natuurlijk als zonlicht- of warmtewering en behoud daarbij tegelijkertijd uw privacy. Anderzijds speelt raamdecoratie een grote rol binnen het interieur en is daarom sfeerbepalend. 

Alle collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, met een modern kleurenpalet, bijzondere dessins, design techniek en de toepassing van high-end materialen vind u terug bij Sunway.

Automatische Zonwering

Een steeds groter terrein word gewonnen door de automatisering van zonwering. Wellicht heeft u hier al eens van gehoord of misschien was u hier al enige tijd naar opzoek. 
Automatische zonwering kan worden ingesteld op uw persoonlijke schema. Wijkt u hier toch liever vanaf? Dat heeft u uiteraard helemaal zelf, letterlijk en figuurlijk, in de hand. 
Via een app kunt u op ieder gewenst moment vanaf elke gewenste locatie uw gordijnen openen en sluiten. 
Stelt u eens voor dat u heerlijk op de bank een boek aan het lezen bent en om vijf uur komt net het zonnetje fel naar binnen schijnen. vanaf de bank is het gordijn zo aangepast. 
Maar ook vanaf uw vakantie in de Malediven kunt u regelmatig op elk gewenst moment de zonwering aanpassen zodat het net lijkt alsof u thuis bent. 
Sunway® maakt het mogelijk.

Alle producten worden met zorg op aanvraag en op maat gemaakt. Hierdoor is oog voor detail en precisie aan de orde van de dag. Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die Sunway bied? De adviseurs van Gulden Interieur hebben veel ervaring met het adviseren, leveren en monteren van de producten van Sunway en helpen u graag verder. Neem een kijkje in onze showroom of neem contact op voor een advies op maat.