FerroLight, een Nederlands design lichtmerk voor prive en project interieur. Bijzondere LED-verlichting voor in de keuken, woon- en slaapkamer

FERROLIGHT

Ferrolight is een bijzondere ontwerpstudio. Met veel passie werken Ferdinand en Marike Verbeek samen aan hun gezamenlijke passie: “een voortdurende studie naar de ultieme lichtbron”. Deze zoektocht naar het mooiste licht is constant in beweging. Want het mooiste licht is afhankelijk van de ruimte en haar gebruikers. 
Daarom zijn alle ontwerpen van Ferrolight aan te passen aan elke situatie. Een interieur bestaat uit harmonieuze elementen die samen een geheel vormen, waarin is geen enkel object een op zichzelf staande factor is. 

FerroLight, een Nederlands design lichtmerk voor prive en project interieur. Bijzondere LED-verlichting voor in de keuken, woon- en slaapkamer

Ferdinand

Noem het passie, perfectionisme, vakidiotie, of een lust naar kennis. Ferdinand neemt alle nieuwe ontwikkelingen en kennis rondom materialen en techniek in zich op en verwerkt deze in zijn ontwerpen. 
Bij de ontwerpen van FERROLIGHT is het verhaal en de technische kennis achter de lamp misschien wel nog wel belangrijker als haar uiteindelijke vorm. 
Ruim dertig jaar geleden was Ferdinand opzoek naar een nieuwe uitdaging. Het was dit moment dat een oude vriend aan  Ferdinand vroeg om een lamp te maken voor in zijn woonkamer. Wie had ooit gedacht dat deze vraag kon leiden tot zoveel onuitputtelijke inspiratie? 
Al deze opdrachten hebben de basis gevormd voor het oprichten van Ferrolight. Een merk wat tot stand is gekomen door liefde en passie voor licht.

''Licht is beleving'

Creatieve sidekick Marike heeft net als Ferdinand gepassioneerd over licht. ‘licht beleving, licht is inspiratie, licht is emotie, het geeft je innerlijk geluk. Mooi licht brengt een ruimte in balans.’ Aldus Marike. 
Ferrolight creëert licht voor elke ruimte, van woningen, winkels, musea tot in de tuin. Een beleving word gecreëerd door een samenspel met de directie omgeving. Om dit samenspel te versterken zijn lampen aan te passen in onder andere kleur en formaat. 

FerroLight, een Nederlands design lichtmerk voor prive en project interieur. Bijzondere LED-verlichting voor in de keuken, woon- en slaapkamer

Zon-licht

Het mooiste licht is zonlicht. Ferrolight haar lampen komen hier heel dicht bij in de buurt. Niet zozeer bij het felle van de zon maar meer in de warmte die de zon kan uitstralen is de inspiratie voor de minimalistische ontwerpen van Ferdinand. 
Bovenal zijn de lampen van ferrolight ervoor ontworpen om lang mee te gaan. Hierdoor zijn de materialen van de hoogste kwaliteit en gaan de lichtbronnen spaarzaam met energie om.

Bij gulden Interieur vindt u diverse modellen van Ferrolight terug in de showroom. Neem contact op om een afspraak te maken voor een professioneel advies of kom langs om Ferrolight te beleven.