Nieuws

Binnenhuisarchitectuur staat nooit stil. Onze innovatieve wereld creëert, innoveert en verwezenlijkt elke dag nieuwe mogelijkheden voor het interieur. 
Als uw persoonlijke interieuradviseur laten wij u graag een actueel beeld zien van de voornaamste mogelijkheden die deze branche te bieden heeft.
Op deze pagina vind u o.a. de nieuwste modellen die door u te ervaren zijn in onze showroom. Ook voor acties en andere actuele berichten kunt u op deze website terecht.
Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. 

– Team Gulden Interieur 

Maak kennis met de modulaire kasten van LEMA

Lema - Italiaans sesign merk gespecialiseerd in maatwerk. Gardarobe kasten, dressoirs, tv kasten, consoles het kan allemaal bij LEMA.

Verse kleuren in de collectie!

Forbo is gespecialiseerd in natuurlijke linoleum en vinyl vloeren. Deze vloeren zijn duurzaam, ijzersterk, onderhoudsvriendelijk en bovendien: geschikt voor vloerverwarming. 
Nu is de Marmoleum cacao collectie uitgebreid met nieuwe kleuren. U bent van harte welkom om deze en andere stalen van Forbo te komen bekijken in de showroom. 

Nieuw in de showroom

De Penta glo is een lamp gefabriceerd door een groot Italiaans familie bedrijf die al meer dan 45 jaar is gespecialiseerd in verlichting. Carlo Colombo ontwierp deze prachtige lamp die gekenmerkt word door zijn, op de hand geblazen, ronde vorm. 

glo - sfeerverlichting - Italiaans design - Penta
Mera van Rolf Benz, te zien bij Gulden Interieur in de showroom. een bank die in een handomdraai te verstellen is in een andere opstelling.

Nieuw in de showroom

Elegant, dynamisch en een eindeloos spectrum aan mogelijkheden. De Mera maakt persoonlijke aanpassingen in elke situatie moeiteloos mogelijk.  

Montis - herstoffeer actie Chaplin

  • Montis Jubileum korting op het herstoffering van de Chaplin.
  • 15% korting op een nieuwe hoes van de eetkamerstoel model Chaplin. 
  • Nieuwe hoezen kunnen alleen gemaakt worden voor stoelen die na 1997 zijn gemaakt. 
  • Deze actie geld van 1 september t/m 31 december 2023 
montis - Chaplin -actie
Poltrona Frau is een hoog kwalitatief meubelmerk met allure. Gespecialiseerd in leren fauteuils, banken en eetkamerstoelen. Gulden Interieur.

Poltrona Frau - Actie

  • 15% korting op alle sofa’s van Poltrona Frau
  • Deze actie geld t/m 31 oktober 2023
  • U bent welkom in de showroom voor een persoonlijk advies