Foscarini - Rituals. Deze hang- en stalamp is verkrijgbaar bij Gulden Interieur. Uw interieur adviseur, specialist en ontwerper voor privé en zakelijke projecten.

Foscarini

Dit merk van Italiaanse bodem is dagelijks bezig met licht. Foscarini droomt, ontwikkeld, speelt en ontwerpt decoratief licht. Of het licht aan of uit staat, de lamp moet u verleiden, verassen en inspireren. Dat is het design uitgangspunt van Foscarini. De lampen van Foscarini zijn meer dan een toevoeging aan een ruimte. Deze ontwerpen zijn bedoelt als design objecten die de ruimte transformeert naar een plek waar een ieder graag zou willen zijn. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk een grote diversiteit van, keer op keer nieuwe succesvolle lampen ontwikkelt. 

Foscarini, een modern, verlichting merk met succesvolle design klassiekers. Te zien en leverbaar in de showroom bij Gulden Interieur.

Ontwerp proces

Het ontwerp proces van Foscarini begint bij een idee in plaats van het productieproces, waardoor de ontwerpers zonder beperkingen starten. Hierdoor hebben de lampen van dit merk vrije vormen waarbij iedere keer de uitdaging wordt aangegaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Makkelijke en snelle oplossingen komen in het woordenboek bij Foscarini dan ook niet voor. 

Foscarini, een modern, verlichting merk met succesvolle design klassiekers. Te zien en leverbaar in de showroom bij Gulden Interieur.

In haar 35 jaar bestaan heeft dit merk veel samen gewerkt met internationale ontwerpers. Dit heeft geleid tot een lange lijst design iconen die over de hele wereld terug zijn te vinden. Of het nu thuis of in een openbare ruimte is, Foscarini is overal te vinden. 

Hiernaast ziet u de UTO die bij F12, een zweeds restaurant, te vinden is. De UTO is ontworpen met zacht licht en kan zowel hangend, als over een object of op de vloer geplaatst worden. Doordat de buitenkant van Thermoplastisch elastomeer en polycarbonaat is vervaardigd heeft UTO een elastisch karakter waar u werkelijk alle kanten mee op kan. De lange hals van de UTO benadrukt het hoge plafond in het restaurant waar F12 is gevestigd, waardoor deze lamp volledig tot haar recht komt.

In onze showroom kunt u het licht van Foscarini beleven en ondervinden. Onze adviseurs informeren u graag over alle modellen die dit bijzondere merk te bieden heeft. Ook advies op maat is mogelijk.