Over ons

Gulden Interieur is een binnenhuisarchitectuur onderneming met een grote showroom die al door vele generaties met liefde en deskundigheid wordt voortgezet. U kunt hier terecht voor inspiratie of een persoonlijk, vakkundig interieuradvies, het team van Gulden Interieur wil u hierbij graag van dienst zijn.

Van de Coolsingel naar de Hoofdweg 48 te Capelle aan den IJssel

De beleving van interieur

Wat in 1961 begon als een kleine woonwinkel is uitgegroeid tot een innovatieve binnenhuisarchitectuur onderneming. De onderneming is vanaf 2007 onder leiding van de eigenaar, de heer Frans van Etten, uitgegroeid tot een hoogwaardig advies bedrijf. We omarmen alle nieuwe technologie met een meerwaarde en samen met een goed geoutilleerd en bevlogen team beheren wij uw proces volledig in eigen beheer.
Onze volledige historie leest u hier. 

Naast het tonen van een ultieme belevingswereld in onze showroom, worden mondelinge adviezen gegeven en zowel handmatige tekeningen als digitale 3-d ontwerpen voor u vervaardigd.

Ambacht versus Interieuradvies

Zowel het ambacht van de meubelmakerij als het vakgebied van de binnenhuisarchitectuur is in de loop der jaren weer teruggekeerd van weg geweest. De tijd van snelle inrichtingen en vervangbare meubels is voorbij. 
Bij Gulden Interieur adviseren werken wij nauw samen met enkel meubelmerken uit het hoogsegment. Ter illustratie: meubelhuizen die al meer dan 100 jaar met hun vakgebied bezig zijn is hier geen uitzondering. Evenals handgemaakte houten tafels die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Fauteuils van het mooiste leder met huis gelooid leer of lichtontwerpen van handgeblazen Italiaans glas.
Door de vele bijzondere alternatieven die vandaag de dag mogelijk zijn kan het soms moeilijk lijken om de juiste keuzes te maken. Dat is het vakgebied van de binnenhuisarchitectuur. 

Gulden Interieur, ooit begonnen op de Coolsingel, nu gevestigd in een luxe interieur showroom te Capelle aan den Ijssel. Het complete verhaal

Persoonlijk advies

Bij Gulden Interieur verstaan wij de kunst om van al die bijzondere elementen één geheel te vormen,
gericht op uw wensen. Vanuit de binnenhuisarchitectuur leiden wij u door het proces.
Persoonlijk advies, goede service en een lage drempel zijn voor ons belangrijke waarden.
Om te beginnen nemen wij daarom altijd de tijd om naar u te luisteren. Wat is uw woonsituatie en wat vind u belangrijk?
Daarnaast communiceren wij met u over de mogelijkheden en het verloop van het interieur advies. 
Tot slotte delen wij graag onze passie voor interieur met ieder die daar behoefte aan heeft
en daarom houden wij de drempel voor een bezoek graag laag. Daarom is ons advies is geheel vrijblijvend en staat onze deur altijd voor u open.
Goede keuzes worden niet over een nacht ijs gemaakt en dat begrijpen wij ook.

Gulden Interieur, ooit begonnen op de Coolsingel, nu gevestigd in een luxe interieur showroom te Capelle aan den Ijssel. Het complete verhaal