Rolf Benz - Mera

Elegant, dynamisch en een eindeloos spectrum aan mogelijkheden.

Het bankprogramma van Rolf Benz, de Mera heeft losse en gecombineerde elementen, het is een liefde vanaf het eerste moment. Niet alleen door de strakke vormgeving steelt ze je hart, maar ook door haar functionaliteit en mogelijkheden, biedt ze zowel een actieve zit of een super lazy lig comfort . Persoonlijke aanpassingen in een handomdraai voor de gewenste situatie.
Dat is de Mera!

Mera van Rolf Benz, te zien bij Gulden Interieur in de showroom. een bank die in een handomdraai te verstellen is in een andere opstelling.

Less and more

In tijden waarin de woonruimte zelf steeds meer een luxe wordt, zijn creatieve oplossingen nodig die op eenvoudige wijze opties bieden om indien gewenst minder ruimte in te nemen. Dit is het uitgangspunt van de  Rolf Benz – Mera. Verbazingwekkend is de onzichtbaarheid van deze opmerkelijke technische innovatie. Hierdoor zijn de opstellingen van de Mera voor zowel stadsappartementen met een beperkte ruimte als ruime vertrekken met weidse uitzichten fenomenaal toe te passen .De meest uiteenlopende bankcombinaties met individuele lig- en zithoudingen zijn mogelijk door de flexibele leuningen, zittingen en zij elementen zijn mogelijk. Zo kan de armleuning geheel naar beneden worden geplaatst en met een draai van 45 graden worden getransformeerd tot een voetensteun zodat u languit op de bank kan liggen. Bovendien zit in de rugsteun een uitklapbare hoofdsteun verstopt die u optimaal comfort biedt. Zo past de Mera zich eenvoudig en opnieuw aan uw wensen van het moment!

Lucht en ruimte

Door het frame met de slanke poten als minimaal detail, krijgt de Mera een open en ruimtelijk, bijna zwevend effect. Het frame is uit te voeren in de kleuren zilver, verkeerszwart, ombergrijs, marrone metallic en glanzend chroom. De Mera is te zien in onze showroom, uitgevoerd in een stoffen bekleding maar kan uiteraard ook in het leder worden toegepast. 
Graag ondersteunen onze adviseurs u in het onderzoeken naar de ideale opstelling voor uw interieur. 

Mera van Rolf Benz, te zien bij Gulden Interieur in de showroom. een bank die in een handomdraai te verstellen is in een andere opstelling.