FreiFrau, meubilair met een warme en luxe uitstraling. Mooie barkrukken, fauteuils en eetkamerstoelen. Verkrijgbaar bij Gulden interieur.

Freifrau

Meubels van FreiFrau hebben vaak een multi sensuele ervaring. Bij het ontwerp word uitgegaan van een prikkelend design; voor het oog, het reukvermogen en de tast.Als eerste moet het oog worden verleid, door de vorm van de bank, de stoel of de barkruk. Tevens worden FreiFrau elementen gekenmerkt door een warme, trendy, vrolijke of luxe uitstraling. Dit alles vaak gecombineerd met spannende ronde vormen en moderne kleuren.

Daarnaast word de tast geprikkeld door gebruik te maken van soepel leer en zachte stoffen, zoals bij het ontwerp van Leya, Amelie, Stella&co. Ook de details in de stoffering spelen hier een rol. Zo hebben sommige meubelen een opvallende afwerking aan de rand, alsof het een kunstwerk is om ingelijst te worden. Ook hebben vele modellen natuurlijk vormgegeven plooien in de stof of in het leder. 

Ten derde speelt FreiFrau in op geur, door hout zijn natuurlijke kenmerkende geur te laten behouden en niet te maskeren door extra behandelingen. 

 

Zintuigen Prikkelende details

Meubels van dit merk zijn een multi sensuele ervaring. Bij elk ontwerp word uitgegaan van een prikkelend design voor het oog, reukvermogen en tast.
Als eerste moet het oog verleid worden door een esthetisch vormgegeven bank, stoel of barkruk. Meubels van FreiFrau worden gekenmerkt door een warm, trendy, vrolijk en luxe uitstraling met spannende ronde vormen en moderne kleuren. 

Vervolgens word de tast geprikkeld door gebruik te maken van soepel leer en zachte stoffen zoals bij het ontwerp van Leya, Amelie, Stella&co. Ook de details in de stoffering spelen hier een rol. Zo hebben sommige meubels een opvallende afwerking aan de rand alsof het het een kunstwerk is om ingelijst te worden. Ook hebben vele modellen natuurlijk vormgegeven plooien in de stof of het leder. 

Ten derde speelt FreiFrau in op geur door hout hout te laten zijn en haar geur niet te maskeren door extra behandelingen. 

Persoonlijke aanpassingen

De individualiteit en individualisering van de producten komt voort uit de nauwe nabijheid van de klant. Elke zitting wordt naar persoonlijke smaak ontworpen en past perfect in de productie.

Om dit te verwezenlijken heeft elke meubel vele opties om deze te specialiseren naar uw smaak. Of het nu gaat om exclusieve stoffen en/of hoogwaardige stoffen die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, stoelframes van natuurlijk massief hout of stalen frames die in alle RAL-kleuren kunnen worden gecoat – de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

FreiFrau, meubilair met een warme en luxe uitstraling. Mooie barkrukken, fauteuils en eetkamerstoelen. Verkrijgbaar bij Gulden interieur.

In de showroom laten we graag de mogelijkheden zien die FreiFrau te bieden heeft. Kom langs om alle materialen te ervaren en verschillende meubels uit te proberen.