Historie

Gulden Interieur heeft een mooie en lange geschiedenis op het gebied van modern design en interieuradvies. Opgericht in 1961 aan de rand van een opbouwend Rotterdam heeft Gulden interieur in Rotterdam en omstreken vele droom inferieuren mogen samenstellen. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Capelle aan den Ijssel in een modern eigentijds pand. 

Gulden Interieur, ooit begonnen op de Coolsingel, nu gevestigd in een luxe interieur showroom te Capelle aan den Ijssel. Het complete verhaal

Pionier in de stad

Midden in de heropbouw van Rotterdam opende in 1961 meneer Potjes de deuren van Gulden Interieur aan de Coolsingel. Als pionier tussen de woonwinkels was Gulden Interieur al gauw een begrip in Rotterdam en daarbuiten. Velen hebben op de Coolsingel prachtige meubelen gekocht. Dankzij kwaliteit en goed advies komen zij generaties later nog steeds langs voor een mooi en eigentijds interieuradvies.

Het is bijzonder om nog af en toe de herinneringen uit het verleden met onze relaties op te halen. Levendige verhalen over de destijds uitgebreide gordijn- meubelstoffen afdeling, de handdoeken, baddoeken en badjassen hoek komen nog vaak voorbij. Het enthousiasme van de mensen verraadt dat de heugenis aan de Coolsingel nog vaak vers in het geheugen ligt. Het is altijd fijn om nog steeds te horen dat de adviezen, meubelen en het interieurplan na al die jaren met zo veel plezier zijn ervaren en er wederom voor zorgen dat we opnieuw om advies worden gevraagd.

Gulden Interieur, ooit begonnen op de Coolsingel, nu gevestigd in een luxe interieur showroom te Capelle aan den Ijssel. Het complete verhaal

Een schoenmaker blijft bij zijn leest.

In 2013 verhuisde Gulden Interieur voor korte periode naar het vasteland. Er verdwenen steeds meer woonwinkels (met een grote showroom) uit het centrum van Rotterdam. De historische lijn van Gulden Interieur kreeg hier een interessante wending. Hierdoor werd de focus op binnenhuisarchitectuur versterkt, een wereld waar Gulden Interieur altijd al het sterkste in was: vakkundig interieur advies. Het ondersteunen en inzichtelijk maken van de mogelijkheden voor het inrichten van je omgeving. Ofwel zorgen dat je keuzes kan maken om je interieur samen te brengen tot één optimaal geheel. In dit proces veranderde Gulden Interieur langzaam van woon winkel tot advies-kennis centrum met nog altijd een grote showroom voor binnenhuisarchitectuur, waar een ieder welkom is voor uiteenlopende wooninspiratie.

historie

Frans van Etten

Gulden Interieur, voor persoonlijk interieur advies, merkmeubelen en inspiratie bent u welkom in onze showroom te Capelle aan den Ijssel.

Sinds 2019 is Gulden Interieur gevestigd aan de hoofdweg 48 in Capelle aan den IJssel. Deze prachtige locatie bood de mogelijkheid om een ruime showroom te bouwen. Het vernieuwde pand met zijn strakke wit gestucte vlakken, grote raam partijen en hoge, grote ruimten stralen pure luxe uit met een klein rauw industrieel randje. Dit industriële randje heeft het pand te danken aan haar oorspronkelijke functie als autoherstel bedrijf. De betonnen vloer en de ijzeren palen horen bij de identiteit van het gebouw. De manier waarop we onze huidige locatie hebben vormgegeven, zo benaderen wij ook uw interieur advies. We nemen de identiteit van onze relatie en de betreffende woning of zakelijke omgeving als uitgangspunt voor het interieur plan.

historie

Een bijkomend voordeel van deze locatie is de ruimte parkeermogelijkheid op eigen terrein. Langskomen was nog nooit zo makkelijk. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Gulden Interieur, ooit begonnen op de Coolsingel, nu gevestigd in een luxe interieur showroom te Capelle aan den Ijssel. Het complete verhaal