Leolux: evolutionair design, hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service. Gulden Interieur is de officiële dealer en partner van Leolux.

Leolux

Van origine een ‘clubmeubelfabriek’, naar een ruim gewaardeerd meubelmerk bekend om haar klassiekers. Het interessante aan deze geschiedenis is dat het verklaart waar de gedurfde vormentaal van dit merk vandaan komt. 
Leolux is sinds 1934 uitgegroeid tot een internationaal meubelbedrijf die gespecialiseerd is in banken en fauteuils. 
Wat is het geheim van dit merk? Niet alleen haar eigentijdse karakter, maar ook de constante, betrouwbare kwaliteit en service zijn hierin belangrijke ingrediënten.
Bovendien heeft Leolux vanaf het begin naast duurzame materialen ook geïnvesteerd in productiemethoden, eigentijdse communicatie en vernieuwende, eigenwijze modellen. Het is dan ook niet voor niks dat Leolux door de jaren heen een zeer trouwe, constant groeiende klanten familie om zich heen heeft weten te verzamelen.

Leolux: evolutionair design, hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service. Gulden Interieur is de officiële dealer en partner van Leolux.

Duurzaamheid van Hollandse bodem

Leolux is een echt Hollands bedrijf met gezonde Nederlandse waarden. Haar producten worden ontworpen met precisie. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling voor een ontwerp. Tot slot worden er hoogwaardige materialen uitgekozen om de meubels een lange, plezierige levensduur te geven. 
Dit is wat duurzaamheid voor Leolux betekend: het maken van een goed product met een lange levensduur. 
Er word niet alleen veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de materialen, maar ook waar de materialen vandaan komen. Het gevolg hiervan is een duurzaam product in al haar facetten. Duurzaamheid betekend namelijk ook: een productie proces waartoe de wereld een mooiere, leefbare wereld van wordt. Niet alleen voor haar huidige consumenten maar ook voor de medewerkers, kinderen en kleinkinderen.

Ontwerpers en productontwikkelaars

Als eerste zijn de ontwerpers aan zet. Het ontwerpteam telt 18 ontwerpers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Italië. Het zijn stuk voor stuk visionairs die midden in de wereld staan. Ontwerpers kijken om zich heen, reizen en ontdekken nieuwe trends. Zij worden geïnspireerd door de manier waarop andere mensen leven en wonen. Dit is de inspiratie waarmee de nieuwe meubels van Leolux worden ontwerpen.
Vervolgens gaan de productontwikkelaars aan de slag om de ontwerpen te vertalen naar de criteria die Leolux aan een meubel stelt. Op dit vlak werken de ontwerpers en productontwikkelaars nauw samen zodat de magie van het eerste ontwerp bewaakt blijft. 
De materiaalkeuze, afmetingen, comfort en siersteken zijn stuk voor stuk vraagstukken die nauwkeurig onder de loep worden gehouden binnen dit proces. 
De kennis en kunde van Leolux gaat al meer dan acht decennia mee en hier plukt u de vruchten van. Niet alleen merkt u dit merkt u in de afwerking, maar ook in het comfort en de lange levensduur. 

Leolux - Gulden Interieur

In de showroom van Gulden Interieur vindt u vele modellen en materiaal stalen van Leolux om te zien en natuurlijk te ervaren. Onze adviseurs informeren u graag in onze showroom over de mogelijkheden die dit merk te bieden heeft en kunnen u een passend stijladvies geven gebaseerd op uw woonwensen.